ВИДЕО: Политичар од партијата на Вучиќ бара прашања од новинари во празна сала

Владимир Орлиќ/ Фото: Фејсбук

Политичарот Владимир Орлиќ, претставник на Српската напредна странка, чиј претседател е српскиот претседател Александар Вучиќ, одржа прес-конференција.

На крајот од конференцијата тој им се обрати на присутните со зборовите: „Ве молам, доколку имате прашања“, каде што камерманот го прошири кадарот и покажа целосно празна сала.

Видеото ги насмеа корисниците на социјалните мрежи. Објавено е со натпис: „Најсилната прес-конференција во последните 1000 години“.

Видео на денот