ВИДЕО | Петровска: Нов скандал за нелегално финансирање на партија, дали во него се вмешани и лица блиски до Мицкоски?

„Јавноста е запознаена дека Управата за финансиска полиција има отворено предистрага за нелегално финансирање на политичка партија. Станува збор за голем скандал. Според јавно објавените информации преку препродажба на ниви по десеткратно повисока цена обезбедени се милионски средства, на нелегален, криминален начин“, рече Славјанка Петровска, пратеничка на СДСМ. „Постои основано сомневање дека на крајот овие … Продолжи со читање ВИДЕО | Петровска: Нов скандал за нелегално финансирање на партија, дали во него се вмешани и лица блиски до Мицкоски?