ВИДЕО: Ова ретко се гледа – и двајцата борци завршија на подот, нокаутирани!

Борбата на боречката приредба во Тајланд заврши без победник/Фото: EPA-EFE/TAMAS KOVACS

Еден боксерски меч во Тајланд така што и двајцата борци беа нокаутирани во исто време, а судијата не знаеше во прв момент како да реагира.

На една боречка приредба во Тајланд, гледачите можеа да уживаат во навистина квалитетни борби.

Но, една борба се издвои откако не заврши со победа на ниту еден од двајцата натпреварувачи.

Причината е неверојатна. Имено, и двајцата борци завршија на подот во исто време откако доживеаја брутален нокаут од ривалот.

Од самиот почеток борбата беше многу возбудлива и полна со жестоки удари, а на крајот заврши на начин кој досега не сме имале можност да видиме многу пати.

Исходот од борбата го изненади и коментаторот кој еуфорично следеше што се случува во рингот.