ВИДЕО: Орканските ветрови ја срушија и статуата на богот земјотресец

Орканските ветрови кои денес предизвикаа страшна бура на Јадранот и за кои се верува дека го најавија катастрофалниот земјотрес во Хрватска предизвикаа хаос и на албанскиот брег. Невреме во Хрватска: Оркански ветрови во Далмација, бранови и до шест метри во Сплит На централното шеталиште во Драч, Таулантија, силниот ветер ја … Продолжи со читање ВИДЕО: Орканските ветрови ја срушија и статуата на богот земјотресец