ВИДЕО | Обраќања на премиерот Ковачевски и европратеникот Ќучук конференцијата БГМК2030 „Граѓански придонес во градење на доверба, заедништво и сојузништво”

Димитар Ковачевски
Димитар Ковачевски / Фото: Скриншот

Обраќања на премиерот Димитар Ковачевски и известувачот на Европскиот парламент за Северна Македонија, европратеникот Илхан Ќучук на отворањето конференцијата БГМК2030 „Граѓански придонес во градење на доверба, заедништво и сојузништво” организирана од Renew Europe и АУЕ-ФОН.

Видео на денот