ВИДЕО | Најавените реформи во образованието и забелешките на професорите по ликовно и музичко образование

За најавените реформи во образованието во Утрински брифинг на Слободна ТВ дебатираа уметниците Лазе Трипков, Јана Манева Чупоска и Петар Беслаќ. Прочитајте и…  Заев: Концептот Отворено владино партнерство приднесе земјата да се трансформира од заробена држава во отворен и прогресивен пример