ВИДЕО | Миленковски од „Комити“: Кога има љубов кон клубот се е возможно – ова е прв случај навивачка група да го распродаде стадионот

Кризата во ФК Вардар не е од сега, таа настапи уште при крајот на минатата сезона и почетокот на оваа. Клубот ја стартуваше со големи потешкотоии, со десеткуван тим, но и тогаш смогнавме сили да се издржи полусезионата, затоа што ни кажаа дека потоа работие ќе одат во посакуваната насока. … Продолжи со читање ВИДЕО | Миленковски од „Комити“: Кога има љубов кон клубот се е возможно – ова е прв случај навивачка група да го распродаде стадионот