ВИДЕО: Маж стави дете во контејнер за донации кај „Сити мол“

На социјалните мрежи денеска се појави видео кое ги шокираше скопјани, каде се гледа како човек става дете во контејнерот за донации во близина на трговскиот центар „Сити мол“ во Карпош.

После одредено време детето пронаоѓа ќеси кои најверојатно содржат донации од граѓаните, а мажот ги вади и ги спушта во близина. Тука видеото завршува, не може да се види дека потрагата по ќеси за донации не запира.

Скопјани реагираа на видеото и напишаа дека тоа што може да се види на него е „секојдневие“.

Видео на денот