ВИДЕО: Матуранти со огномет, зурли и тапани го блокираа сообраќајот во центарот на Скопје

Фото: 4news.mk./принтскрин

Матуранти со зурли и тапани вечерва го блокираа сообраќајот на булеварот кон трговскиот центар „Рамстор“.

Според порталот „4news.mk.“, полицијата доцна пристигнала да го регулира сообраќајот и прославата на матурантите. Полицајците не можеле да се пробијат по „Јужен булевар“, па кружеле и пристигнале од другата страна.

Целата ситуација предизвикала нервоза кај возачите, кои морале да чекаат матурантите да завршат со прославата и огнометот и да се отвори еднонасочната улица.

Видео на денот