ВИДЕО | ЛДП: Потребен е посебен закон за канабис

Треба да има легализација преку здрава дебата во која ќе бидат опфатени повеќе страни за да се дојде до најдоброто решение, е ставот на Либерално демократската партија (ЛДП) во врска со употребата на канабисот во рекреативни цели. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber – Треба да размислиме како да направиме најдобар закон за легализацијата … Продолжи со читање ВИДЕО | ЛДП: Потребен е посебен закон за канабис