ВИДЕО: Изјава на претседателот Пендаровски по седницата на Советот за безбедност

Проследете ја изјавата на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност на која се разгледуваше францускиот предлог за отстранување на пречките за старт на преговорите на Македонија со ЕУ. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber