ВИДЕО Хрватите го пронајдоа рецептот што им носи среќа

Принтксрин / Јутарни.хр

Хрватските навивачи повторно го развија државното знаме од 200 метри, надевајќи се дека тоа повторно ќе им донесе среќа.

Во пресрет на победата против Канада, хрватските фанови го отворија гигантското знаме на пристаништето во Доха, а изутринава го повторија рецептот што им носи среќа, надевајќи дека нивните миленици е триумфираат и против Белгија.

Видео на денот