ВИДЕО | Фасцинантно: Невеста танцува со своето куче на својата свадба

Фото: Скриншот, Твитер

И во добро и во лошо, голем дел од кучињата се способни да пружат голема емоционална поддршка.

Деновиве беше објавена прекрасна свадбена снимка на која невестата танцува со своето драго куче. Во еден момент, таа и нејзиниот шепаст партнер излегле на танцувачкиот партнер и направиле вистински спектакл за гостите. Кучето ги научило танцовите движења и танцувало без грешка во изведбата.

Снимката има повеќе еден милион прегледи на социјалната мрежа Твитер, а им се допаднала на нешто повеќе од 60 илјади корисници.

Видео на денот