ВИДЕО: Ердоган можеби е премногу болен за да ја води Турција

Растат доказите дека претседателот на Турција е болен – и тоа може да биде лоша вест за политиката на земјата. Од 2019-та година, турските експерти, новинари и анкетари гледаа на турските општи избори закажани за 2023 година. Ова е веројатно затоа што владејачката Партија на правдата и развојот (АКП) претрпе понижувачки порази од своите кандидати … Продолжи со читање ВИДЕО: Ердоган можеби е премногу болен за да ја води Турција