ВИДЕО | Драма во Бразил: Додека снимале чудно движење им се преполови градскиот автобус

За време на патувањето со јавен превоз во Бразил, патниците успеале да забележат неверојатна сцена. Плашејќи се за нивната безбедност, неколку патници во задниот дел од автобусот ги извадиле своите мобилни телефони и го снимиле зглобниот дел од автобусот, кој се одвоил во тој момент.

Видеото е објавено на социјалните мрежи денес, а како што се наведува, возачот не знаел може да се случи. Во описот на видеото се вели дека патниците забележале дека нешто чудно се случува во зглобниот дел на автобусот.

Сепак, никој од патниците не го информирал возачот за тоа туку почнале да снимаат во исчекување што ќе се случи. Возачот почувствувал дека нешто не е во ред со движењето и почнал да го забавува движењето кога наеднаш пукнал зглобниот дел и се преполовил автобусот.

 

На видеото не се гледа дека има повредени. Не е познато што се случило со задниот дел од автобусот во кој останаа дел од патниците.

Видео на денот