ВИДЕО | Д-р Пановски: Мајмунските сипаници не заслужуваат внимание, никој во Европа сè уште не умрел од оваа болест

Додека трае ковид пандемијата, деновиве почна да се шират паника и разни информации за опасноста од мајмунски сипаници кои се претставуваат како опасни по живот и лесно преносливи. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber – Од социолошки аспект мислам дека треба да се пополни  просторот што медиумите го имаа со ковид, тие се навикнаа … Продолжи со читање ВИДЕО | Д-р Пановски: Мајмунските сипаници не заслужуваат внимание, никој во Европа сè уште не умрел од оваа болест