ВИДЕО | Цветковска од ИРЛ: Заедно со граѓаните апсолутно можеме да создадеме притисок врз институциите

Документарната емисија „Нечиста крв“ на „Истражувачка репортерска лабораторија“, која спроведе истражување за работењето на клиничката болница „Жан Митрев“ и д-р Жан Митрев, ја разбранува македонската јавност. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Сашка Цветковска, една од новинарите кои го истражуваа овој случај, вечерва гостуваше во емисијата „Десет минути“ на телевизија 21 и сподели дека … Продолжи со читање ВИДЕО | Цветковска од ИРЛ: Заедно со граѓаните апсолутно можеме да создадеме притисок врз институциите