ВИДЕО | Бојчев: Вештачката интелигенција зема сѐ поголем замав

Една од најактуелните феномени во светот на технологијата е токму вештачката интелигенција и нејзиното постојано усовршување. Кога говориме за овој феномен мора да се спомене и новата платформа Чат-ГПТ. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Ова е новиот виртуелен соговорник со вештачка интелигенција што има одговор на секое прашање и го наоѓа решението за … Продолжи со читање ВИДЕО | Бојчев: Вештачката интелигенција зема сѐ поголем замав