Виц на денот – Знаење

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се прибира Трпе дома, а Трпана нервозно:
– Се’ знам гаду еден!
– Така ли? Ај кажи колку притоки има Брегалница од левата страна?!

Видео на денот