Виц на денот: Труба

Виц на денот
фото Архива

Плавуша го прашува своето момче:
– Излегуваме вечер?
– Да, во 22 ќе поминам кај тебе пред зграда чим ти засвирам симни се.
– А каква кола имаш?
– Немам кола, труба имам!

Видео на денот