Виц на денот: Сон

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

– Ало братучед, што правиш?

– А бе што правам . . . . Наследив многу пари, си купив стан, си купив џип, се раздужив по светот, шефот го отерав у 3 пи*ке материне, си отворив моја приватна фирма . . . и сега се разбудив, па си варам кафе!

Видео на денот