Виц на денот: Поддршка

Виц на денот
фото Архива

– Ало, техничка поддршка?
– Да.
– Кажете ми како да си го поврзам таблетoт со телевизорoт, за да гледам фудбал?
– Телевизорoт каква марка е?
– “ИСКРА”
– Залепете го со Селотејп на центар на екранот.

Видео на денот