Виц на денот – Не знам

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Плавуша прашува: – Извинете, што значи “I don`t know”? – Не знам! – Чудно, кого и да прашам не знае!

Видео на денот