Виц на денот: 25 цм

Виц на денот
фото Архива

Влегува Трпе дома и ѝ кажува на Трпана:
– Се збори во село дека умрел некој со 25 цантима.
Трпана натажено:
– Ауу, сигурно е Цветко…

Видео на денот