Виц на денот: Змија

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се враќа Трпе во 5 сабајле пијан, лази по земјата во дворот, гледа пред него змија.
– Ти на каде лазиш?
– Пс-с-с-с…
– Арно викаш, тишина, сите спијат…

Видео на денот