Виц на денот: Живот

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе дошол на лекар. Откако го прегледал, лекарот му рекол:

– За жал, морам да ви кажам дека ќе живеете уште една година.

Трпе очајно му се обратил:

– Но, од што, докторе? Од што ќе живеам уште една година?

Видео на денот