Виц на денот: Забар

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се јавува докторот кај својот пациент.
– Сте ми платиле со лажни пари.
– А забите што ми ги стави да не се вистински случајно?

Видео на денот