Виц на денот: Војник

– Зошто така сине?

– Изгледа жените сакаат мажи во униформа.

– Синко слушај сега да ти објасни човек кој цел живот носи униформа: Тоа што носиме униформи за жените значи само дека сме научени да извршуваме наредби и да јадеме секаква храна без да се жалиме.

Видео на денот