Виц на денот:  Упорност

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите:
– Колку се два и два?
– Дваесет и два.
– Молам?! Колку се два и два?
– Дваесет и два!
– Ќе го примиме, упорен е.

Видео на денот