Виц на денот: Трезнење

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе и се обраќа на Трпана:
– Трпано, треба да раскинеме!
– Е зашо, одиме само три дена?
– Не си ти виновна – јас отрезнев!

Видео на денот