Виц на денот: Тест

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Директорот на училиштето го повикал таткото на Трпе на разговор.
– Вашиот син препишуваше од најдобрата ученичка во одделението – му рекол директорот.
– Сигурни сте? – прашал таткото на малиот Трпе.
– Сигурен сум, бидејќи ученичката кај првото прашање напишала „не знам“, а вашиот син – „ниту јас“.

Видео на денот