Виц на денот: Татко

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе се расправа со неговиот син:
– По цели ноќи си со девојки и цело сабајле спиеш, не си отишол на ниедно предавање!
– Ама, тато.
– Што тато? Кој е таткото овде? Ти или јас?!
– И двајцата тато, и двајцата.

Видео на денот