Виц на денот: Таблети за слабеење

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

– Каде работиш?
– Глумам во реклами за таблети за слабеење.
– Ама ти си премногу дебел за во реклама!
– Епа да де! Јас сум тој ПРЕД…

Видео на денот