Виц на денот: Студенти

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Двајца студенти од Факултет за физичка култура се возат во градски
автобус. Покрај автобусот на тротоарот гледаат како трча еден нивни
колега од факултет. Едниот студент му вика на другиот:
– Види го бе, сè има научено!

Видео на денот