Виц на денот: Срца

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Попот го сретнал Трпе и му вели:
– Денеска венчав три пара, и сега седум срца се исполнети со радост!
– Попе, сакаш да кажeш шест срца.
– Ти да не мислиш дека ги венчав без пари?!

Видео на денот