Виц на денот: Снаа и свекрва

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

На свекрвата не ѝ се допаѓала снаата, па на свадбата ѝ рекла:
– Знаеш, ќерко, таа венчаница што ја избра не ти е многу убава.
А снаата ѝ одговорила:
– Нека, следниот пат ќе биде поубава!

Видео на денот