Виц на денот: Штрк

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Малиот Трпе ја прашува мајка си:
– Мамо, дали во Зоолошката градина ќе го видиме и штркот?
Мајката му одговара:
– Секако, Трпе.
Трпе:
– Супер! Баш ме интересира дали ќе ме препознае!

Видео на денот