Виц на денот: Шешир

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпана го прашува Трпе:
– Миличок, како ми стои новиов шешир?
– Прекрасно, мила, ти го покрива целото лице!

Видео на денот