Виц на денот: Сакање

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Прашуе га кумановка мужа ву:
– Мужу, колко ме сакаш ти мене, од ед’н до десет, на пример?
– Па жено, искрено да ти кажу… Од ед’н до десет много те сакам, а од 11 ќе иду на пиво сас другари!

Видео на денот