Виц на денот: Родителска

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

На родителска средба:
– Господине Трпе, вашиот син многу лошо мириса, бањајте го почесто!
– Наставничке, јас го праќам да го учите, а не да го мирисате!

Видео на денот