Виц на денот: Различни плати

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Две русокоси на кафе:
– Да ти кажам право сите мажи се исти.
– А како се исти што се мажеше 5 пати?
– Платите им беа различни!

Видео на денот