Виц на денот: Прозорци

Трпана во краток фустан ги миела прозорците на станот, а Трпе лежи на каучот со телефонот в раце.
По кратко време ѝ вели:
– Слегувај веднаш од таму!
– Зошто?
– Веќе те гледам на Фејсбук како ги миеш, снимена од карши!

Видео на денот