Виц на денот: Покачување

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Газда на компанија им говори на своите вработени:
– Постојано плачете и се жалите, ама факт е дека оваа година платите ви се повисоки за 30%!
Од гужвата се слуша глас:
– За разлика од која година?!
– Од наредната!

Видео на денот