Виц на денот: Погреб

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Професорот:
– Што се случило после смртта на Наполеон??
Ученикот:
– Погреб, професоре!
Професорот:
– Тогаш, дојди му во август на 40 дена!

Видео на денот