Виц на денот: Плачење

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Малиот Трпе седи пред куќа и плаче. Поминала некоја жена и го прашала:
– Дете, зошто плачеш?
– Па, татко ми се удри со чекан по прстот.
– А зошто ти плачеш, кога татко ти се удрил?
– Па… на почетокот се смеев.

Видео на денот