Виц на денот: Операција

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Пациент во операциона сала го прашува докторот:
– Докторе, навистина ли ќе ме оперира студент?
– Да.
– А ако е неуспешна операцијата?
– Нема да го положи испитот!

Видео на денот