Виц на денот: Обетка

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Мујо и Хасо се гледаат после извесно време и Хасо го прашува:
– Брат, од кога ти носиш обетка?
– Од кога Фата ми ја најде во автомобилот.

Видео на денот