Виц на денот: Мир

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Докторот ѝ вели на Трпана:
– И запомнете, освен лекарствата на вашиот сопруг му се потребни мир и тишина.
– Абе докторе, јас тоа дење и ноќе му го зборувам!

Видео на денот