Виц на денот: Маслинки

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Го прашува малиот Трпе татко си:
– Тато, тато можат ли црните маслинки да одат?
– Не сине, не одат.
– Епа тато тогаш сум изел лебарка.

Видео на денот