Виц на денот: Магационер

Трпе разговара со Цветко:
– Слушнав си нашол нова работа?
– Да, брат, чувар во еден магацин.
– И како оди?
– Е, па, еден ден спиеш на работа, три одмораш дома…

Видео на денот